Förvaring för utomhus leksaker

Jag köper numera nästan aldrig nya möbler eller så till mitt hem. Jag tycker det har alla fördelar att hitta gammalt som någon vill bli av med och förnya.

1. Det är oftast mycket billigare.
2. Många gånger är det bättre material i äldre möbler.
3. Jag kan fixa den precis som jag vill och något personligt som passar mitt hem.

Ett tag nu har jag velat fixa förvaring för altanen så alla leksaker kan hamna där istället för över hela tomten. Häromdagen hittade jag en Ikea Äpplaro bänk med förvaring som någon sålde ganska billigt. Den var brun och sliten men passar perfekt till vad jag vill.

Så alla andra projekt fick stanna av en stund. Först tog jag isär allt (ja jag vet…att självmant montera ner för att senare montera upp igen :)), sen blev allt slipat och grundmålad. Sen körde jag två omgångar med färg på det hela. Äntligen har jag en plats för alla leksaker och jag är super nöjd. Älskar organisation och avksyr när saker ligger huller om buller.

här kommer lite bilder på processen 🙂