Gamla paller får sig ett make-over

Hittade två gamla pallar som såldes. Jag älskar de här gamla pallarna. DE är så otrolig stadiga och roliga att jobba med. De fick snabbt nya ägare som beställde. Båda fick sandas ned till trä förre jag skulle förnya de.

Den nya ägaren till ena hade bara en önskemål att färgen vit skulle användas för att passa in i hennes hem. Jag bestämde mig för att använda mig av vit och svart. Efter det visade jag henne lite olika motiv och vi kom överens om ”home sweet home” motiven.

Den andra började jag med att måla svart och gul. Den gula färgen var från Panduro sprejfärg. Men jag ångrade mig när det blev klart. Det påminde på tok mycket om AIK och jag var inte riktig nöjd med resultatet. Den skulle användas hemma hos mig och passade inte riktig in med nåt. Jag fick börja om helt och hållet och det här gången var det mycket värre. Den gula färgen var som plast och gick inte bort. Det tog många timmar och jag gick genom mycket sandpapper förre jag var tillbaka till trä och kunde börja om. Denna gång bestämde jag mig för vita ben och att betsa pallsisten i mörkt trä. Sist men inte minst blev det designen på toppen. Nu är jag riktig nöjd med det här underbara lilla pallen :).

Jag är alltid på jakt efter dessa!!