Gammal, mycket sliten skänk/byrå som fick make-over

Det här var en gammal skänk med mycket skavanker ovanpå och insidan på lådorna. Vissa lådor längst ner gick inte in och ut som det skulle heller. Den skulle helt enkelt slängas och nytt inhandlas. Jag bestämde mig att ge mig på det och se om jag kunde ge det ett make-over.

Allt togs isär, och slipades. Jag fick hålla på länge på skänk skivan då det var mycket skador. Fick bli många omgångar av slipande för att få bort det mesta. Jag ville också att skänken skulle vara lägre än det var och började med att kapa av benen vilket fungerade superb :).

Det var lättare att fixa utsidan då det går att slipa men botten av de fyra små lådorna var en katastrof med spår av smuts (som inte gick bort), färg och mycket annat. Där bestämde jag mig för att lägga mörk kontaktpapper som blev fantastisk. Sen målades hela kroppen vit och lådorna betsades i mörkt trä. Jag blev lite förälskad i resultatet. Lite ovanlig och definitivt inte lik någon annan möbel i affären.