Köp & beställningsvillkor

Beställning och köp görs via hemsidan (tavloroting.se) eller e‑post (kontakt sidan).

tavloroting.se tillämpar enbart förskottsbetalning.  Betalning sker genom hemsidan. Du som kund har möjlighet att betala genom: Paypal, kreditkortbetalning, eller genom klarna där det är möjligt att dela upp betalningen. 

Avtal om köp träffas när tavloroting.se har bekräftat beställningen genom en orderbekräftelse.

Samtliga priser är angivna i svenska kronor (SEK). Priset som gäller är det som står angivet på hemsidan den dag beställningen görs.  Eventuellt fraktkostnad tillkommer. 

Köp av produkter som tillverkas till dig enligt eget önskemål är bindande och kan därmed ej ångras.  För det fall där varan är felaktig (t.ex. stavfel eller felaktig färg) åtgärdar jag självklart felet. Vänligen kontakta mig på e‑post inom sju dagar efter att du fått varan. Om varan är felaktig står jag för returfrakten. 

Köp av varor som finns på hemsidan och där du som kund INTE gör några personliga val har du självklart rätt att ångra eller byta enligt konsumentköplagen.  Du kan i sådana fall ångra eller byta din köp inom 14 dagar. Innan returneringen ska du kontakta mig via kontakt formuläret på kontakt sidan. Varan återsänds på köparens bekostnad till angiven adress i oskadad skick.

Färgerna på produkterna visas så exakt som möjligt men det kan dock skilja något mellan färgerna som visas på skärmen och den produkten. 

Om du vill beställa en produkt enligt dina egna önskemål vid beställning ange produkt, färg, motiv, text som är önskad. Var snäll och ange också ett önskad leverans-datum.

Frakt /upphämtning inom Stockholm

Dina beställda varor kan avhämtas efter avtalad tid eller skickas som postpaket. För postfrakt tillkommer postens avgifter.

Jag skickar alla mina paket med spårbarhet.

Leveranstiden varierar och beräknas från det att er betalning är registrerad (inte aktuellt vid upphämtning).

Alla produkter som finns i lager och är färdig målade skickas, hämtas eller levereras 3–5 dagar efter att betalning har blivit registrerad. Detta gäller även om ni gör tillval som t.ex. specifik text som ska stå på tavlan. 

Leveranstiden för produkter som beställs efter egna önskemål är ca. 2-4 veckor från det att jag registrerad betalning (beroende på produkt). Önskar ni er produkt snabbare kolla med mig om det finns möjlighet att leverera snabbare!

Önskar ni ha er produkt till ett visst datum var vänlig och skriv detta till mig vid beställning.

Transport skador på produkter ska omgående anmälas till mig. Allt emballage måste sparas tills fraktbolaget utrett reklamation. Om emballaget ej finns kvar kan ersättning utebli.

Om ni vill hämta ut er produkt, kommer jag att meddela er via e‑post när er produkt börjar bli färdigt och arrangerar upphämtning.  I detta e‑post kan ni även få vägbeskrivning.

Produkterna

Alla produkter i tavloroting.se är handmålade/handgjordas och original, vilket gör att två exemplar aldrig det andra lik. Varje produkt är unik och görs med största kärlek.