UPPDATERA DINA MÖBLER ALT. BESTÄLL NÅGOT SPECIFIKT.

Har du möbler du har tröttnat på och vill förnya. Jag tar gärna uppdrag med att renovera eller förnya möbler. På detta sätt kan vi ge dina möbler en andra chans och samtidigt hjälpa miljön. Om detta är något för dig ta kontakt med mig genom mejl och vi kan gemensamt titta på din möbel och bestämma hur den ska förnyas.

Nedan har jag också ting som jag gör för hemmet som kan beställas om du vill ha det. Ibland finns de i min butik men annars tar jag beställning och då har du chansen att ändra på design om du så önskar. Då jag påbörjar projekt först efter beställning är det bra att veta att leveranstid är upp till 14 dagar.

Bra att veta också är att jag skapar mina produkter med återvunnet material och använder gammal material för att skapa nya saker. Exempelvis kan träskivan till min menytavla ha tidigare varit ett bordskiva som inte längre använts. Därmed kan mina produkter ha lite olika utseenden och se olika ut.

Nedan är produkter som jag tar emot beställning för. 

Beställ här

Beställ här

Beställ här