Väggmålningar

Jag skapar väggmålningar för så väl stora som små och alla rum i hemmet. Har du en tråkig vägg du vill gärna skapa något roligare på eller skapa en fokus punkt i huset kan en väggmålning vara lösningen. 

Jag är dock speciellt förtjust att skapa färgglada väggmålningar för barn. Det är fantastisk att kunna transportera barn till en magisk värld av fantasi och kreativitet genom väggmålningar. Att introducera färg och form i barnens värld när de är små är något jag tycker är otroligt viktig, roligt och stimulerande och vad är en bättre plats att starta än platsen där de sover och leker.

Inget väggmålningsjobb är för stort eller litet. Jag kan åta mig uppdrag där målningen ska täcka en vägg eller hela rummet med olika teman som till exempel undervatten, rymden, djungel eller annat som ni och ert barn kan drömma om.

Väggmålningar av alla storlekar kan skapa en illusion, så låt fantasin flöda och kontakta mig om jag kan hjälpa er förverkliga det.

Processen:

Jag kommer och tittar på det rum ni önskar skapa väggmålning på och kommer då kan jag planera på ungefär arbetstid och ge en offert. Dessa beror helt på hur detaljerat motiv ni önskar er. Sen målar jag hos er under de tider som vi har kommit överens om. Vid behov kan jag även förbereda rummet.

Färgen som jag använder mig utav är kvalitetemulsioner och akryl och är både giftfria och slitstarka.

Exempel på väggmålningar jag har gjort ser ni nedan! Alla dessa har blivit skissade på frihand först och målat därefter!